8 Temmuz 2010 Perşembe

Euroleague'deki rakiplerimiz belli oldu.

Euroleague'teki rakiplerimiz belli oldu. D grubunda güçlü takımlarla mücadele edeceğiz. Gerçi şu an pek bir şey söylemek zor. Çünkü takımların kadroları pek şekillenmedi. Ama yine de kısaca bir şeyler yazmak isterim.

CSKA Moskova: Vujoseviç'in takımın başına getirilmesiyle bir anda güçlerini iki katına çıkardılar... Uzun rotasyonunda geçen sene çok sıkıntı yaşamışlardı ancak yaşlansalar bile kısaları müthiş CSKA'nın... Yine Final-four yapacaklarından şüphemiz yok.. F4 olmazsa onlar için sürpriz olur.  

Panathinaikos: Çok sönük geçen bir senenin ardından bu sene çok daha fazla asılacaklardır Euroleague'e... Onların bize gelmesi biraz talihsizlik gibi olsa da eski PAO - Efes rekabetini hatırlatacak olması bile güzel...

Valencia: Onlar için süper geçen bir sezondan sonra tek tek yıldızlarını kaybediyorlar... Spahija ve Peroviç gittiler. Rafa Martinez'i de kaybedecek gibi gözüküyorlar...  

A.J.Milano: Normal şartlarda bizim sınıfımızda olmamaları gerekir ama eskisi gibi kendimize güvenemediğim için onları da bir tehlike olarak buraya yazıyorum. 

Union Olimpija: Grubun en zayıf takımı... 2de 2 yapacağımızı düşünüyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder