16 Ocak 2010 Cumartesi

Euroleague 2009 -10 normal sezon ilk beşim




Ricky Rubio (Barcelona 10 - 0) - 6.4 sayı, 3.2 ribaund, 5.6 asist, 1.5 top çalma... Avrupa ve Dünya şampiyonalarını kasıp kavurmasına çok az kaldı... NBA'de de çok iyi işler yapacak.
Trajan Langdon (CSKA) - 14.9 sayı, 3.6 ribaund, 1.4 asist. Çok seviyorum ben bu adamı. Hep derler ya "Tam bir istikrar abidesi". Tam bir kilişe bu söz ama Alaskan Assasian abimiz için bu laf cuk oturuyor. Ah o Efes günleri ah. NBA için bıraktı bizi ama hiç unutmadık onu.
Linas Kleiza (Olympiakos) - 17.6 sayı, 7.7 ribaund, 1.2 asist. Deli bir adam bu Klezia. Bakışlardan da anlayabiliyoruz. Fazla kızdırmamak gerek kendisini maç içinde. Patlayabilir... Ama böyle bir forveti Euroleage'te izlemek acayip keyifli orası ayrı...
Ksistof Lavrinoviç (Montepaschi Siena) - 15.3 sayı, 5.6 ribaund, 1.4 asist. Lavrinoviç kardeşlerden biri Efes'e gelsin kampanyasını başlatmak istiyorum. Hem savunmada hem de hücumda çok sağlam bir oyuncu Ksistof. Ama özellikle bu sene kariyerinin zirvesinde.
Alexander Maric (Partizan) - 16.8 sayı, 9.1 ribaund, 0.8 blok. Kendisini bütün basketbol severler tanıyordur artık heralde. Hücumda bence repertuarı çok geniş değil ama rakiplerin onu çok tanımamasının ve Vujoseviç'in hücum zekasının ekmeğini bolca yedi bu sene.


İkinci en iyi beşim ise şöyle olurdu:
Milos Teodosiç (Olympiaskos)
Romain Sato (Siena)
Pete Mickeal (Barcelona)
Darius Lavrinoviç (Real Madrid) & Mike Batiste (Panathinaikos)
Tiago Splitter (Caja Laboral) & Nikola Pekoviç (Panathinaikos)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder