30 Mayıs 2010 Pazar

Igor Rakoçeviç'in geri dönüşü


Transfer edildiği andan beri kendisinden çok şeyler beklediğimiz, Efes Pilsen'imizi bir üst seviyeye taşıyabilmesini umduğumuz adamdı Igor Rakoçeviç... 
Ama savunmadaki tutuk oynu, çok canımızı yakan top kayıpları ve Ergin Ataman ile yaşadığı kavga ile büyük bir hayal kırıklığı olarak bu sezona beklediğimizden çok daha farklı bir şekilde damgasını vurdu Rakoçeviç. 
Top eline geldiğinde tedirgin olmaya bile başladık. Yani bazen o kadar kötü olabiliyordu... Ama bugün başkaydı Igor... Çok kritik bir anda, hücumun bitmesine 5 saniye kala topu Ermal'den aldığında bu sefer onun iyi bir şey yapacağına inanıyorduk. Müthiş oynadı maç boyunca.
Biraz geç açıldı diyorum ve serinin devamında da böyle oynamasını diliyorum.

5. maçtan notlar;
* Maçı Spormax'ten mi yoksa FB TV'den mi izliyoruz karmaşasının bir an önce giderilmesini diliyoruz Digitürk'teki arkadaşlardan :)
Bu kadar da bariz yanlı olunmaz ki... "Maçın kahramanı" Gasper Vidmar olurken, Ender Arslan da "Maçın Problemi" ve "Fenerbahçe'nin en büyük problemi" olabiliyor ailemizin yorumcusuna göre... Ülkede basketbol kimlerin elinde saymak bile istemiyorum artık...
* Ömer Onan'ın bazı konularda artık Mirsad Türkcan seviyesine çıktığını (ya da düştüğünü) gördük...
* İlk çeyreği domine eden Kasun'u bir daha sahada doğru düzgün göremedik... Belindeki sakatlık yüzünden herhalde.
*Kaya'nın döküldüğü seride bugün Ermal ortaya çıktı ve Semih'e 3 tane çok güzel pivot hücumu gösterdi. Ellerine sağlık Ermal...
* Ukiç yine çok kritik sayılar atmaya devam etti. 23 saniye iyi savunmanın sonunda zıpzıp Kinsey'e blok bile yapabiliyoruz ama eğer son saniyelerde Ukiç topu eline alırsa affetmiyor.
* Charles Smith sezon başından beri bence en iyi oyuncumuz... Hem hücumda hem de savunmada. Bugün de son anda yaptığı kritik müdahale ile bir pozisyon önce yaptığı top kaybını affettirirken, maçı da garantiye almamızı sağladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder